Hudson
hudson-logo

 

Hudson е световен бранд за аксесоари за пътуване, вестници и списания, сувенири и импулсни храни и напитки, съществуващ от 1987 година, посветен на удовлетворяването на нуждите на пътниците с нов и вълнуващ подход. Ние предлагаме перфектна комбинация от продукти, осигуряващи на пътниците необходимото удобство и стил.

Hudson прави пазаруването бързо, лесно и приятно, с широк асортимент от продукти, които отговарят на всички ваши нужди. От вкусни лакомства до полезни принадлежности за пътуване, предлагаме всичко. Фокусът е върху съчетаването на удобството на бързото пазаруване с разнообразие от качествени продукти.

Със силен акцент върху удовлетвореността на клиентите и умение да предлага разнообразен асортимент от продукти, Hudson продължава да бъде предпочитаната дестинация за пътници, търсещи качество, удобство и безпроблемно пазаруване.

Магазинът е функционално разположен непосредствено до гишетата за извеждане на пътниците и предлагат удобна възможност за последни покупки преди отпътуване.

img-hudson

 

Не можете да намерите търсената информация?

БургасСвързва ви с...