Skip to main content

Фрапорт Туин Стар е място на възможности

Повече от 650 са постоянните служители на компанията и повече от 1000 души се присъединяват към нашите летища през летния сезон. Целта е една – да направим всяко пътуване по-добро за около 4 милиона пътници на година.

Да работиш за Фрапорт Туин Стар е предизвикателство. Атмосферата на летищата предлага много възможности – от започване на нова работа до изграждане на кариера. Всеки ден на летището можете да видите нещо различно, нещо ново, нещо предизвикателно, нещо уникално.

В стремежа си към подобрения, ние имаме нужда от динамични и мотивирани хора, които искат да работят, да учат, да се развиват и да градят кариера в сферата на летищния бизнес.

Нашите служители са най-ценният ни ресурс. Ние забелязване и ценим приноса на всеки един. Затова инвестираме много в обучения, кариерно развитие и социални програми.

 

Ако сте човек, който обича динамичната обстановка, предизвикателствата и работата в екип, ние сме сигурни, че ще Ви хареса да изградите кариера във Фрапорт Туин Стар.

Попитайте за информация за нашите актуални предложения за работа като изпратите имейл на recruitment@varna-airport.bg за позиции във Варна и recruitment@burgas-airport.bg за Бургас.

Ако някои от свободните позиции представляват интерес за вас и отговаряте на критериите за подбор, моля  представете Вашата кандидатура. За актуална информация за статуса на Вашата кандидатура, моля проверявайте редовно своята електронна поща.

За всички позиции, към които проявявате интерес и за които отговаряте на посочените изисквания, можете да кандидатствате по един от следните начини:

  • Като кандидатствате директно по публикуваните обяви в сайта на компанията.
  • Като изпратите формуляр за кандидатстване, който можете да изтеглите ОТТУК, на e-mail: recruitment@varna-airport.bg за позиции във Варна и recruitment@burgas-airport.bg за Бургас.
  • Като дойдете на място в отдел „Човешки ресурси“ и попълните формуляр за кандидатстване: Летище Варна -Терминал 3, офис 22; Летище Бургас - Администрация, офис 107 или 102.

При необходимост от консултация, можете да се обадите на телефон: 052/573 273, 052/573 272 за Варна и 056/870 102, 056/870 358 за Бургас.

 

В случай, че желаете да Ви имаме в предвид при бъдещи или все още необявени позиции, можете да ни изпратите свойте данни посредством формата за обща кандидатура:

 

Last update date: 17.01.2020 Last update time: 23:39