Кариери
Кариери
ЛЕТИЩЕ БУРГАС Е МЯСТО НА ВЪЗМОЖНОСТИ

Готов ли си да приемеш предизвикателството да работиш на невероятно място за работа като Летище Бургас?

 

 

Свободни позиции

 

Атмосферата на летището предлага много възможности – от започване на нова работа до изграждане на кариера. Всеки ден на летището можете да видите нещо различно, нещо ново, нещо предизвикателно, нещо уникално.

 

В стремежа си към подобрения, Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД, концесионер на Летище Бургас, има нужда от динамични и мотивирани хора, които искат да работят, да учат, да се развиват и да градят бъдеще в сферата на летищния бизнес.

 

Нашите служители са най-ценният ни ресурс. Ние забелязване и ценим приноса на всеки един. Затова инвестираме много в обучения, кариерно развитие и социални програми.

 

Ако сте човек, който обича динамичната обстановка, предизвикателствата и работата в екип, ние сме сигурни, че ще Ви хареса да изградите кариера във Фрапорт Туин Стар.

 

За всички позиции, към които проявявате интерес и за които отговаряте на посочените изисквания, можете да кандидатствате директно по публикуваните обяви тук:

 

 

Свободни позиции

 

При необходимост от консултация, можете да се обадите на телефон: 056/870 102, 056/870 358 за Бургас или ни изпратете имейл на [email protected]

 

В случай, че желаете да Ви имаме в предвид при бъдещи или все още необявени позиции, можете да ни изпратите своите данни посредством формата за свободна кандидатура:

 

Свободна кандидатура

 

Когато получите потвърждение от отдел "Човешки ресурси", че сте одобрен/а за някоя от позициите, можете да си подготвите необходимите документи за назначаване от тук:

 

Документи за назначаване

Не можете да намерите търсената информация?

БургасСвързва ви с...