Безмитен магазин
Безмитен магазин
Reserve & Collect by Dufry

 

Red by Dufry

 

Безмитно пазаруване в Бургас 

През летния сезон всички магазини и услуги (например опаковане на багаж) на територията на летището работят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. През останалата част от годината магазините работят в съответствие с графика на полетите на летището - те отварят с всеки пристигащ полет и два часа преди всеки заминаващ полет. Магазините и услугите са отворени, докато в салоните има пътници, и се затварят, когато салоните са празни.

Летището е особено приятно не само заради богатството на предлаганите стоки, но и заради атрактивните цени. Парфюми, козметика, спиртни напитки, тютюн и шоколадови изделия - добре дошли в шопинг рая!

Перфектният аромат

Armani, Gaultier или Boss... Подарете на някого перфектния аромат. В нашите безмитни магазини се продава голям избор от най-известните и ексклузивни марки парфюми на сензационно ниски цени.

 

Гореща мода

Подарете на жена си чантата, която винаги е искала. Или я изненадайте с изящен копринен шал. Жените обичат модерните дрехи и аксесоари.

 

Дълготрайна стойност

Зарадвайте любовта на живота си с елегантен часовник или очарователно колие. Бижутата са подаръци, които ще останат завинаги.

 

Специални подаръци за специални мъже

Невинаги е лесно да се намери идеалният подарък за мъж. На летище Варна ще откриете множество оригинални идеи за подаръци за мъже, включително първокласен алкохол, вино и часовници. Ние ще споделим с вас най-добрите си идеи.

 

Вижте как лицата им светят

Разпространете малко радост. Независимо дали купувате подарък за нечий рожден ден, или просто искате да разпространите малко щастие, ние имаме много различни идеи за подаръци за деца. Нашите подаръци са необичайни, но смислени и подходящи за възрастта.


 

 

Duty free

 

Duty free

 

Duty free

Не можете да намерите търсената информация?

БургасСвързва ви с...